fbpx

NAZORG

Ons werk stopt niet als de uitvaart afgelopen is.

In de periode erna komen voor de nabestaanden vaak veel praktische zaken aan de orde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzeggen van abonnementen of aan het regelen van een verklaring van erfrecht. Om hierbij steun te bieden krijgen de nabestaanden van ons enkele kopieën van de akte van overlijden mee, evenals een gids die houvast biedt bij de afhandeling van dergelijke zaken.

Enkele weken na de uitvaart zal de uitvaartleider bij u langskomen om samen met u terug te kijken op het verloop van de uitvaart. Voor ons een belangrijk moment, omdat we graag horen of we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Besems Uitvaartverzorging begrijpt dat de decembermaand voor veel nabestaanden zwaar is. Daarom komen wij in de dagen voor de kerst bij u langs. Wij beseffen dat juist deze dagen het verdriet extra zwaar lijkt te wegen. Daarom geven wij iets af, een klein gebaar, wij denken dat het u kan steunen.

Halverwege de maand maart organiseren wij jaarlijks een herdenkingsavond in Afscheidscentrum De Engel. De herdenkingsavond is een avond met gesproken woord en live muziek waarbij we gezamenlijk stil staan bij uw verlies. Deze avond wordt zeer gewaardeerd door de nabestaanden die deze avond hebben bezocht.

© 2022 Besems Uitvaartverzorging | webdesign by BRANDRS