fbpx

VOORBESPREKING / WILSBESCHIKKING

Het is mogelijk om uw wensen bij ons vast te leggen.

Als uitvaartonderneming merken wij een groeiende behoefte om de uitvaart bij leven op papier vast te leggen. Dit kan de betreffende persoon een gerust gevoel geven, te weten dat er zorg gedragen is voor zaken in de toekomst. Daarnaast voorkomt het dat de toekomstige nabestaanden voor zware keuzes komen te staan. U kunt uw wensen kenbaar maken middels bijvoorbeeld een uitvaartcodicil of wilsbeschikking.

Besems Uitvaartverzorging gaat, indien gewenst, een persoonlijk gesprek met u aan waarin de verschillende mogelijkheden betreffende uw uitvaart worden aangedragen. Het is mogelijk uw wensen bij ons vast te leggen.

Indien gewenst maakt Besems Uitvaartverzorging naar aanleiding van uw wensen een kostenindicatie, wat u een stuk duidelijkheid biedt.

U kunt bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos het boekje ‘’Mijn Uitvaartwensen’’ aanvragen. Dit boekje geeft u de kans om thuis, op een moment dat het u schikt, zelf uw wensen in te vullen. Het is een goede handleiding waarin alle zaken die gepaard gaan met het vormgeven van de uitvaart beschreven staan. Wij adviseren u dit boekje vervolgens op te bergen bij uw verzekeringspapieren of trouwboekje. Het is daarnaast verstandig om uw omgeving hiervan op de hoogte te stellen.

© 2022 Besems Uitvaartverzorging | webdesign by BRANDRS