Wie zijn wij

Besems Uitvaartverzorging is er om u alle zorg uit handen te nemen,
met als voornaamste doel: een waardig en respectvol afscheid.

Anne Besems
Directeur & Uitvaartleider

Zo’n 25 jaar geleden heb ik mijn opleiding afgerond tot uitvaartleider. In die tijd had mijn vader een aantal uitvaartondernemers in zijn relatiekring. Ik zag toen al dat dit een waardevol beroep is. Het leek mij mooi om mensen bij de hand te nemen, om zo een waardig en respectvol afscheid vorm te geven. Na 23 jaar als zelfstandig ondernemer in de reclamesector te hebben gewerkt, ben ik mijn loopbaan in de uitvaartzorg begonnen. Uiteindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en wederom mijn eigen onderneming gestart.

Dinny Besems – van Engelen
Gastvrouw, Vennoot, Administratie

Voor ik werkzaam werd binnen Besems Uitvaartverzorging, werkte ik onder andere als planner en administratief medewerker. Deze ervaringen komen in mijn huidige werkzaamheden heel goed van pas. Als vrouw van Anne ben ik het uitvaartvak als het ware ingerold. Het was een logische stap dat ik binnen onze organisatie, gezien mijn administratieve kwaliteiten, deze taken op mij zou nemen.

Roelof Marskamp
Uitvaartleider & overledenenverzorger

Na een loopbaan binnen de commerciële sector kwam ik in 2012 in dienst bij Haars Rouwservice als rouwchauffeur. Aansluitend heb ik mij ingezet als drager bij Dragersgilde Altena. Na mijn werk als commercieel medewerker heb ik gezocht naar een functie die beter bij mijn gevoel past. Ik merk dat werken binnen de uitvaartbranche mij meer voldoening geeft. Je werkt in een ‘kwetsbare’ omgeving waar persoonlijke aandacht voor zowel de overledene, als de nabestaande(n), heel belangrijk is.