fbpx

Wie zijn wij

Besems Uitvaartverzorging is er om u alle zorg uit handen te nemen,
met als voornaamste doel: een waardig en respectvol afscheid.

Anne Besems
Directeur & Uitvaartleider

Zo’n 25 jaar geleden heb ik mijn opleiding afgerond tot uitvaartleider. In die tijd had mijn vader een aantal uitvaartondernemers in zijn relatiekring. Ik zag toen al dat dit een waardevol beroep is. Het leek mij mooi om mensen bij de hand te nemen, om zo een waardig en respectvol afscheid vorm te geven. Na 23 jaar als zelfstandig ondernemer in de reclamesector te hebben gewerkt, ben ik mijn loopbaan in de uitvaartzorg begonnen. Uiteindelijk heb ik mijn droom waargemaakt en wederom mijn eigen onderneming gestart.

Dinny Besems – van Engelen
Gastvrouw, Vennoot, Administratie

Voor ik werkzaam werd binnen Besems Uitvaartverzorging, werkte ik onder andere als planner en administratief medewerker. Deze ervaringen komen in mijn huidige werkzaamheden heel goed van pas. Als vrouw van Anne ben ik het uitvaartvak als het ware ingerold. Het was een logische stap dat ik binnen onze organisatie, gezien mijn administratieve kwaliteiten, deze taken op mij zou nemen.

© 2022 Besems Uitvaartverzorging | webdesign by BRANDRS